Tratament VelaShape III

Tratamentul pentru remodelare coroprala VelaShape III

 

Reprezinta cel mai bun răspuns la probleme complexe ale corpului, precum celulita și laxitatea pielii.

Aprobat de FDA (Food and Drug Administration, USA), VelaShape III produs de către celebra companie Syneron Candela, reprezinta ultima generație de tratamente non-invazive pentru eliminarea aspectului de coajă de portocală și conturarea siluetei.

Prin înlănțuirea unor tehnologii puternice precum tehnologia elos (obținută prin combinarea radiofrecventei bipolare și infrarosului), vacuumul și masajul cu role mecanice, se asigură rezultate excelente într-un timp scurt.

 

Toate cele 4 tehnologii lucrează concomitent asupra zonei tratare, fiecare îndeplinindu-și un rol precis:

 

 1. Radiofrecvență. Armă revoluționară eficace, încălzește dermul, produce o reacție în lanț ce favorizează migrarea fibroblastelor și provoacă o stimulare a fibrelor de colagen și elastină, totodată sintetizează colagen nou. Această reacție stimulează o retracție optimă și o restructurare/remodelare a pielii.
 2. Infraroșu. Elimină rezistența pielii la curentul electric și stimulează metabolismul, activitatea celulară și resorbția edemelor, aducând mai mult oxigen și un schimb celular îmbunătățit.
 3. Vacuum Pulsat. Mobilizarea obținută prin vacuum îmbunătățește fluxul sanguin și limfatic, favorizează eliminarea reziduurilor și ajută la ”dezlipirea” țesuturilor cutanate și subcutanate, pentru a facilita obținerea unor rezultate eficiente.
 4. Role Mecanice. Permit realizarea unui tratament blând și agreabil și îmbunătățesc aspectul pielii.

 

Mecanism precis și eficient

 

Având la bază redutabila tehnologie Elos (radiofrecvență bipolară și infraroșu), VelaShape III determină încălzirea celulelor de grăsime (adipocite), a septurilor fibroase care fac legătura între acestea, precum și a fibrelor de colagen. Designul noilor aplicatoare permit o penetrebilitate mai mare a căldurii, ceea ce determină îmbunătățirea circulației sangvine și a drenajului limfatic, stimulând activitatea fibroblastelor.

Rezultatele acestei acțiuni sunt:

 • reducerea laxității pielii fără intervenție chirurgicală
 • tonifiere intensă
 • eliminarea celulitei
 • îmbunătățirea texturii pielii

După tratamentul VelaShape III, zona tratată devine mult mai fermă și întinsă, eliminându-se neplăcutul aspect de „piele lăsată” precum și de coajă de portocală.
Aplicatoarele speciale ale aparatului permit realizarea de protocoale de tratament personalizate, astfel încât pacienții să atingă rezultatele dorite în cel mai scurt timp.

AVANTAJELE TRATAMENTULUI

 • Putere mai mare a rdiofrecvenței
 • Designul noilor aplicatoare permit o difuzie mai bună a radiofrecvenței și infrarosului
 • Temperatura din derm crește mai rapid
 • Timpul de tratament se reduce considerabil
 • Rezultate obținute cu un număr mai mic de ședințe față de alte tratamente
 • Confort și siguranță crescute pentru pacienți

 

Dacă vă doriți rezultate rapide, fără disconfort și timp de recuperare, precum și experiența testării unui aparat de ultimă generație, produs de liderii mondiali în acest domeniu, atunci VelaShape III este ceea ce căutați!

Preturi / sedinta

Abdomen

300 lei

Solduri

150 lei

Coapse

350 lei

Fese

200 lei

Brate

200 lei

Gambe

200 lei

Spate

200 lei

Barbie

100 lei

VelaShape III 1

PROGRAMEAZA-TE