Lifting Instant Sublime

Lifting instant Sublime Elos Plus Syneron Candela

 

Sublime este un tratament non-invaziv de rejuvenare facială, destinat reducerii ridurilor fine și remodelării conturului facial, cu rezultate imediate. Prin acțiunea tehnologiei Elos, compuse din radiofrecvență bipolară și infraroșu, Sublime conferă pacienților un lifting instant, determinând în același timp diminuarea ridurilor și tonifierea intensă a pielii. Sublime este singura metodă non-invazivă de lifting cu rezultate uimitoare, înlocuind cu succes operațiile estetice sau injectarile, deoarece în doar 50 de minute se obține un lifting instant fără durere și timp de recuperare. Sublime întinerește chipul cu cel puțin 10 ani!

Cum funcționează?

 

Tratamentul debutează cu aplicarea unui gel special, care are rolul de a proteja tegumentul și de a fi conductor pentru radiofrecvență. Energia difuzată prin aplicatorul special pe toată suprafața pielii încălzește dermul profund la o temperatură de 42 de grade, având rolul de a stimula producția de colagen și elastină. Procedura este total nedureroasă, senzația resimțită de pacienți fiind aceea de mici impulsuri de căldură.
La finalul tratamentului, pielea va arăta impecabil, fără zone roșii sau iritații, pacienții neavând nicio restricție în ceea ce privește reluarea activității obișnuite, aplicarea machiajului sau expunerea la soare. Sublime se poate realiza indiferent de anotimp, iar frecvența de repetare a tratamentului este de o lună.

Lifting instant Sublime 1

Rezultate spectaculoase

Ceea ce face acest tratament atât de plăcut de către pacienți este faptul că livrează rezultate imediate, fără a fi necesară nicio perioadă de recuperare sau alte intervenții complementare. După acțiunea radiofrecvenței bipolare și a infraroșului, pielea devine netedă și fermă, ridurile perioculare și nazolabiale sunt estompate, iar tenul este vizibil întinerit.

Față integral

420 lei

SEDINTA

Peribucal

250

SEDINTA

Periocular

220 lei

SEDINTA

Gât

280 lei

SEDINTA

Lifting instant Sublime 2

PROGRAMEAZA-TE