Tratament Fillmed

Produsele FILLMED sunt rezultatul multor ani de cercetare-dezvoltare si au fost create cu cele mai moderne tehnologii si cele mai inovative substante descoperite pana in acest moment.
Astfel, gama de produse FILLMED este de o calitate net superioara altor produse de pe piata, ea fiind utilizata de renumite clinici si saloane la nivel global.

 

PEELING FILLMED – PIELE PERFECT UNIFORMA

 

Peeling-ul Fillmed este un tratament eficient de eliminare a liniiilor fine, refacere a pielii terne, diminuarea porilor, eliminarea petelor, iregularitatilor si micilor imperfectiuni. Cu ajutorul peeling-ului, tenul devine mai fin, mai clar si mai stralucitor.

Peelingul anti-ageing FILLMED pentru fata, gat si decolteu ce imbunatateste pielea prin eliminarea straturilor superficiale, fara efecte adverse sau timp de recuperare.

MEZOTERAPIE PENTRU O PIELE MAI TANARA SI MAI SANATOASA

 

O infuzie de vitalitate, mezoterapia Fillmed stimuleaza pielea din interior pentru a-i imbunatatii calitatea, densitatea si stralucirea in cel mai natural mod. Laboratoarele Fillmed au fost primele care au creat o mezoterapie anti-ageing ce stimuleaza pielea din interior, fara sa schimbe forma fetei si expresiile naturale.

Produsele cu acid hialuronic lupta impotriva imbatranirii si redau tineretea, supletea, fermitatea si stralucirea pielii. Aducand acidul hialuronic in derm si un cocktail de 53 de ingredienti activi esentiali pielii (12 vitamine, 23 aminoacizi, 6 coenzime, 1 antioxidant, 6 minerale si 5 acizi nucleici), NCTF hraneste pielea in profunzime, eliminand liniile fine si redand stralucirea.

Filmed 2

TRATAMENT FILLMED CRYOLED – TRATAMENT COMPLET DE REJUVENARE AL TENULUI PRIN CRIOTERAPIE SI TERAPIE LED

 

Cryoled ofera o sinergie perfecta intre efectul biostimulant al crioplastiei si efectul ingredientelor active. Aplicatorul, creat special pentru echipamentul Fillmed, genereaza o scadere rapida a temperaturii, de pana la -18°C.

MEDICINA INTALNESTE COSMETICA

 

Echipamentul Cryoled livreaza lumina in interiorul dermului, stimuland mitocondriile din celule, ce o transforma in energie ce este absobita direct de celule. Efectul este unul de revitalizare si de stimulare a neocolagenezei.

Tratamentul Fillmed Cryoled lucreaza in sinergie cu o gama completa de produse dedicate, ce ofera beneficii complete in rejuvenarea tenului. Rezultatele sunt o rejuvenare intensa si un efect complet de intinerire.

Filmed 4

PROGRAMEAZA-TE