Tratament Sublative E-matrix

Tratament pentru eliminarea ridurilor profunde, cicatricilor si vergeturilor,
Sublative E-matrix E-matrix Syneron Candela

 

Este un tratament care folosește radiofrecvență fracționată sublativă, aprobat de Comunitatea Europeană și FDA (Statele Unite), devenind o alternativă la intervențiile chirurgicale de eliminare a ridurilor si la injectarile cu acid hialuronic, in acelasi timp avand rezultate excelente împotriva cicatricilor post acneeice, a celor survenite în urma unor accidentări si a vergeturilor.

Modul de funcționare a tratamentului E-matrix

 

Aplicatorul transmite radiofrecvență fracționată în derm prin intermediul unei matrice cu 64 de pini. Fiecare puls se transmite în stratul profund al pielii și se extinde sub formă de con. Se generează astfel un proces de încălzire în dermul profund în regiunea electrodului care induce mici leziuni pielii, provocând astfel un răspuns de vindecare al arsurilor minime, prin activarea fibroblastelor și sinteza de noi fibre de colagen și elastină. Sublative reface complet țesuturile lezate și întinerește structura de colagen. După numai o ședință cu acest tratament revoluționar, pacienții observă o ameliorare considerabilă a cicactricelor, reducerea porilor dilatați, precum și tonifierea tenului.

Beneficiile tratamentului Sublative 

  • Pacientii pot reveni la activitățile obișnuite, vindecarea post tratament durează câteva zile.
  • Sublative genereaza efecte din interior spre exterior prin stimularea sintezei de colagen, pentru tratarea ridurilor profunde. Astfel, rezultatele obtinute cu această procedură durează mai mult și pot fi consolidate cu tratamente de întreținere anuale.
  • Tratament sigur și eficient pe toate tipurile de piele și grade de pigmentare.
  • Tratamentul poate fi efectuat în orice anotimp. Utilizarea radiofrecvenței fracționate nu determină sensibilitatea pielii, de aceea acest tratament poate fi efectuat pe tot parcursul anului fără a ne teme de hiperpigmentarile asociate procedurilor laser efectuate vară.

Beneficii tratament hidrodermoabraziune cu Hydrafacial

 

  • Elimină punctele negre
  • Calmează și reduce acneea
  • Reduce porii dilatați
  • Diminuează ridurile fine
  • Reduce hiperpigmentațiile
  • Conferă tenului strălucire și prospețime

Tratamentul HydraFacial oferă rezultate imediate în ceea ce privește textura și aspectul pielii, fără disconfort și fără a necesita o perioadă de recuperare. Pacienții care încearcă acest tratament sunt uimiți să constate că tenul lor arată mai sănătos, mai curat și mai luminos, fără a trece prin trauma iritațiilor.

Protocolul de tratament

 

Tratamentul fiecărui pacient variază în funcție de nevoile individuale și rezultatele dorite. Protocolul terapeutic este de 3-5 ședințe de tratament la interval de 4-6 săptămâni, iar ședințele de întreținere se efectuează la 6-12 luni. Rezultate foarte bune se observă și după o singură ședință, în special în privința tratarii ridurilor, a texturii pielii și luminozității

Față integral

800 lei

o sedinta

Gât

650 lei

o sedinta

Decolteu

800 lei

o sedinta

Față & Gât

1100 lei

o sedinta

Sublative E matrix 1

PROGRAMEAZA-TE