Tratament fotoregenerare si leziuni vasculare

Tratamentul petelor hiperpigmentare si a leziunilor vasculare SRA Elos plus Syneron Candela pentru Fotoregenerare Faciala.

 

Tratamentul SRA este destinat tratarii pigmentatiei benigne, fotoliftingului, telangiectaziei, rozaceei, cuperozei, petelor maronii, imperfectiunile pigmentare aparute ca urmare a imbatranirii cutanate post expunere solara, imperfectiunile vasculare

 

Zonele tinta absorb energia luminii, cresc temperatura tesutului si apoi energia RF patrunde in zona pre-incalzita, stabilizand temperatura la un nivel sigur si eficient.

Modul de functionare a fotoregenerarii Elos SRA

 

Aplicatorul SRA utilizeaza lumina si radiofrecventa bipolara pentru a restabili aspectul intinerit al pielii. Energia optica inalt selectiva este absorbita de catre pigment, hemoglobina in cazul leziunilor vasculare, respectiv melanina in cazul celor pigmentate, iar energia electrica ofera un plus de caldura pentru a completa efectul energiei optice.

Dupa fiecare tratament, imperfectiunile pigmentare sau vasculare se vor deschide la culoare, gradual. Imbunatatirea texturii pielii va fi evidenta spre sfarsitul seriei de tratamente.

Tratament SRA

Senzatia resimtita in timpul tratamentului este descrisa ca fiind o “piscatura calda” dar dureaza doar cateva secunde. Se mai poate simti o usoara caldura dupa terminarea tratamentului.
Imediat dupa tratament apare o roseata usoara, temporara, care nu va va impiedica sa va intoarceti la activitatile dumneavoastra normale. Petele maronii se accentueaza putin inainte de a se deschide la culoare.

Tratamentele se repeta la 3-4 saptamani, iar o cura completa trebuie sa cuprinda 5-6 tratamente, in functie de tipul problemelor cu care va confruntati. Pielea fotoimbatranita, eritemul din rozacee, telangiectaziile si leziunile pigmentare necesita in mod normal 4-5 sesiuni de tratament.

Tratament SRA 3

500 lei - O ședință față

900 lei - O ședință Față x Gât x Decolteu

250 - Tratament anticearcăne

Tratament S.R.A.

PROGRAMEAZA-TE