Criolipoliza Cooltech

Criolipoliza Cooltech – slabire localizata, alternativa non invaziva a liposuctiei

 

Criolipoliza este un tratament folosit pentru a distruge definitiv celulele grase. Principiul sau de actiune se bazeaza pe o racire controlata, la -8 grade Celsius, ce distruge adipocitele pentru a obtine o remodelare corporala.

Expunerea la rece este realizata in asa fel incat sa afecteze doar celulele grase, fara a leza pielea sau alte organe. Procedura este considerata o alternativa non-chirurgicala la liposuctie.

Criolipoliza este folosită în clinicile europene de profil și se bucură de un mare succes, deopotrivă în rândul bărbaților și în cel al femeilor.

Tratamentul de slăbire localizată Criolipoliza Cooltech

 

Aplicatorul atrage in maner tesutul gras printr-un efect de vacuum ce reduce temporar circulatia sangvina si faciliteaza crioterapia. Dupa acest tratament se instaleaza procesul natural de eliminare a grasimilor prin sistemul limfatic. Macrofagii, enzime ale corpului nostru, sunt atrași în locul respectiv și desfac celulele în componente primare ca aminoacizi și apoproteine, pe care corpul nostru le refolosește pentru a realiza funcțiile naturale.
CoolTech este singurul device care raceste pana la – 8 grade Celsius in mai putin de un minut, reducand durerea simtita în timpul tratamentului.

Fiecare dintre noi are un număr finit de celule adipoase. Un adipocit conține apă, glicerol și acizi grași (până la 5 tipuri). CoolTech este singurul capabil să distrugă patru din cei cinci acizi grași, cel de-al cincilea fiind singurul care poate fi eliminat definitiv la o temperatură de -43 de grade Celsius.
Tratament Slăbire Localizată prin Criolipoliza Cooltech se realizeaza cu doi aplicatori, care tratează zonele într-o singură ședință. Fiecare este independent și are propriul sistem de control și vacuum. În acest fel, într-o singură ședință pot fi tratate două zone mari în care există țesut adipos localizat.

Tratament cooltech

Etapele tratamentului de slăbire localizată prin criolipoliza Cooltech

 

  1. Sistemul de vacuum al CoolTech reține doar grăsimea în exces, protejând în același timp și restul țesutului și fibrele de colagen.
  2. Vacuumul scade circulația sangvină din zona de tratament, ceea ce determină un control targetat al zonei țintă.
  3. Țesutul adipos intră în contact cu plăcuțele de răcire ale aplicatorului. Acestea generează efectul de răcire până când țesutul ajunge la temperatura programată.
  4. Tratamentul dureza 70 minute pentru a obține rezultatele dorite. După tratament, grăsimea este eliminată gradual printr-un proces metabolic natural, cu ajutorul macrofagilor care metabolizează adipocitul, descopunandu-l în ingrediente primare pe care corpul le refolosește pentru a realiza funcțiile obișnuite.

450 lei - Un aplicator

800 lei - Doi aplicatori

Tratament cooltech

PROGRAMEAZA-TE